پر تکرار ترین سوالات
سوالات متداول مهاجرت به ایتالیا؟
لطفا برای دیدن جواب سوالات روی همان سوال کلیک کنید تا جواب برای شما به نمایش در بیاید.
پاسپورت
انگیزه نامه
توصیه نامه
رزومه یا فرمَت اروپایی
مدرک زبان مورد قبول دانشگاه (قابل ذکر می باشد که زبان هنگام اپلای در برخی از دانشگاهها اجباری نیست و شما میتوانید بعدا هم نمره ی زبان را ارائه دهید که زمان ارائه ی آن، دانشگاه به دانشگاه متفاوت میباشد، ولی برخی از دانشگاهها نمره ی زبان را هنگام اپلای اجباری میدانند).
ترجمه ریز نمرات و گواهی سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهی
ترجمه ریز نمرات لیسانس و دانشنامه لیسانس در صورت اپلای برای مقطع ارشد
کورس دیسکریپشن برای برخی رشته ها در برخی دانشگاهها (توضیح واحدهای درسی که پاس کردن و معمولا توی سایت دانشگاهها داخل کشور هست یا توی گوگل میشود دانلود کرد و برد دانشگاه برای مهر زدن).
رزومه: یکی از مدارک اجباری به هنگام اپلای است. رزومه باید به صورت فرمت اروپایی باشد. برخی از دانشگاهها برای نوشتن رزومه داخل سایت دانشگاه نمونه و فایلهای راهنمایی نگارش رزومه دارند.
برای نوشتن رزومه باید خیلی دقیق و حساس باشید و تواناییها و دستاوردهایتان را بتونید بولد کنید.
رزومهی شما باید دارای قسمتهای مهمی باشد. برای مثال باید داری بخش آکادمیک شما باشد، باید شمال تواناییهای شما، دستاوردهایی که داشتین، بخش جوایز (اگر داشتین).
به صورت کلی رزومه اولین چیزیه که کمیته بررسی میکنه و باید بتونید جوری بنویسید که بتونید اون تأثیر اولیه رو بر روی کمیته ی تصمیمگیری بذارید و اونا به نوعی قانع بشوند تا ادامه دهند و پروندهی شما رو بررسی کنند.
چک لیست: چک لیست شامل فایلی هست که هر ساله آپدیت میشود و شما باید طبق اون چک لیست مدارکتان رو آماده کنید و تحویل سفارت بدید. چک لیست ممکن است بارها طی کالهایی که برای گرفتن وقت سفارت هست عوض بشود و آپدیت شود. اما قابل ذکر است که تغییرات بسیار جزئی میباشند.
برای چک لیست هر ساله باید منتظر باز شدن وقتهای دانشجویی باشیم.
کورس دیسکریپشن این یکی از مدارکی است که برای برخی دانشگاه ها مورد نیاز است. و جزع مدارک اجباری یا سفارت نمی باشد فقط برخی از دانشگاهها موقع اپلای میخان تا بدونن شما که اپلای میکنید قبلا چه درسهایی را گذرونید و آیا مناسب رشته ای که اپلای میکنید هستید یا نه
می توانید با مراجعه به دانشگاه از مدیر گروهتون در خواست کنید که براتون پرینت بگیره و مهر بزنه و باید به صورت انگلیسی باشد اگر مدیر گروهتون اطلاعی از این نداشت یا به صورت آماده اون رو نداشت میتونید با مراجعه به برخی از سایت های داخلی با پرداخت مبلغ خیلی کم اون رو به صورت فایل بگیرید و پرینت کنید و ببرید مدیر گروهتون مهر دانشگاه را بزند
برای کار با این سایت رشته خود را بزنید چارت پیشفرض میاد ولی باید توجه کنید که فقط درسهایی که پاس کردین باشند و بقیه آنها را حذف کنید اونایی هم که نیستن سرچ کنید پیدا میکنید اگر اسمش به صورت جزئی فرق داشت هم فارسی هم انگلیسی می شود ویرایش کرد عنوانش هم همینطور و تعداد واحد اگر درسی نبود به شماره پشتیبانیش پیام بدهید اضافه می کنند.
در اخر دانشگاه و دانشکده تون رو انتخاب میکنید با سربرگ و اطلاعات دانشگاه و فایل مذکور را دانلود میکنید
https://coursedescription.ir/
گواهی سیستم نمره دهی: این یک گواهی است که باید از دانشگاهی که مقاطع تحصیلی را آنجا بودید بگیرید و متن گواهی به این مطالب اشاره میکند که سیستم نمرهدهی در دانشگاه مذکور (از ده است یا بیست) میباشد که برای قبولی در دورهی ارشد مینیمم نمرهی قبولی فلان مقدار میباشد برای کارشناسی فلان مقدار میباشد.
اگر دانشگاه از دادن این گواهی ممانعت کرد میتوانید با مراجعه به سایت وزارت علوم به اسم خودتون، با پرداخت هزینه این گواهی رو بگیرید (قابل ذکر است که این مدرک اجباری نیست و فقط برای برخی از دانشگاه ها مورد نیاز میباشد).
شما همچنین میتوانید با مراجعه به دبیرخانهی دانشگاه ازشون تقاضا کنید که نامهی گواهی سیستم نمرهدهی را برایتان صادر کنند، اگر قبلاً این کار را نکردن میتوانید با نشان دادن یک نمونه به کارمند دبیرخانه گواهی را برایتان بنویسد و صادر کنند و مهر دانشگاه را بزنند.
توصیه نامه: توصیه نامه یکی از مدارک اجباری به هنگام اپلای میباشد و شما باید ببینید که دانشگاهی که اپلای میکنید چه تعداد توصیه نامه میخواهد و آیا به صورت آنلاین هستند توصیه نامههایشان یا به صورت کاغذی. اگر به صورت آنلاین باشد دانشگاه برای استاد شما لینک میفرستد و استاد باید به سوالاتی که در مورد شما پرسیده شده جواب بدهد و یک توصیه نامه داخل سایت بنویسد. اما اگر به صورت کاغذی باشد استاد میتواند بنویسد و شما اسکن اون نامه را آپلود کنید.
داخل توصیه نامه استاد شما باید از تواناییهای شما صحبت کند و برای کمیته بنویسد که شما چه تواناییها و استعدادهایی دارید. معمولاً خود اساتید آشنا هستند با این نامهها و کلی تمپلیت دارند، اما برخی اساتید اعلام میکنند که خودتان بنویسید و ببرید تا استاد مطالعه و تأیید کند. که در این صورت حتماً به صورت معقول از تواناییهایتان بگویید و از تعریف بیش از حد خودداری کنید.
توصیه نامه رو حتماً باید از اساتیدی که باهاش درس، پروژه، مقاله، یا کار تحقیقاتی داشتین بگیرید.
تمکن و گردش: یکی از مهمترین مدارک مورد نیاز سفارت تمکن مالی و گردش میباشد. ایتالیا به دلیل تمکن مالی معقول و کم یکی از مقاصد عالی برای تحصیل میباشد.
برای ارائه تمکن و گردش مالی شما معمولاً ۳ ماهه ارائه میکنید که این مقدار طبق نرخ روز ارز یا بازار آزاد در حدود ۶ تا ۷ هزار یورو میباشد.
برای کشور ایتالیا مبلغ برای گردش مالی هم ارائه بدین که این پول نباید بهصورت یکجا بیاد حسابتون و راکت بماند. این پول باید به مرور وارد حسابتان بشود و باشن خرده خرجهای روزمره زندگی. بهعنوان مثال شما قبل از ورود داخل حسابتون امروز ۴۰۰ یورو بیاد حسابتون و ۱۰۰ یورو فردا و به همین روال. این مبلغ در حدود ۱۰ تا ۵۰ یورو داشتین با حسابتون انجام بدین و توی ۳ ماه این مبلغ رو برسونید به حوالی ۶ تا ۷ هزار یورو (همهی کارها برای ساختن گردش مالی میباشد).
به دلیل نوسانات مبالغ بهصورت یورو نوشته شده که معادلهای ریالی مورد نظر هست.
حالا ممکن است یک فرد یک داخل حسابش از قبل ۲۰ هزار یورو دارد. شما میتوانید تمکن ۳ ماهه بگیرید با گردش و ارائه بدین. در این صورت اگر مبلغ تمام این مدت راکت هم بماند مشکلی ندارد.
تأییدیه تحصیلی یکی از مدارک اجباری برای ترجمهی ایتالیایی میباشد، که با مراجعه به سایت زیر و با پرداخت مبلغ مذکور آن را باید به نام دارالترجمه خودتون بگیرید. در غیر این صورت دارالترجمه نمیتواند مدارک شما را به صورت رسمی ترجمه کند و سفارت فقط مدارک ترجمه شدهی رسمی را قبول دارد. قابل ذکر است که باید برای سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهی هر یک جداگانه گرفته شود یعنی در مجموع دو عدد.
در واقع شما برای ترجمهی رسمی مدارکتون به زبان ایتالیایی که مورد قبول سفارت ایتالیا میباشد به این تأییدیه نیاز دارید.
آدرس سایت:
emt.medu.ir
بورس: اصلیترین دلیلی که ایتالیا رو تبدیل کرده به جذابترین مقصد تحصیلی برای ایتالیا بورسیههای مختلف آن است.
مهمترین بورسیهی ایتالیا بورسی استانی میباشد که معمولاً ۹۹ درصد ایرانیان موفق به دریافت این بورس میباشند. قابل ذکر است این بورسیه به دلیل شرایط کشورهای جهان سوم، به دانشجوهایی که از این کشورها میان پرداخت میشه و شما هرگز برای سفارت هیچ چیزی نیازی از بورسیه استانی بگیرید و مدارک آن کاملاً متفاوت و جدا از مدارک سفارت است.
هر استان یا دانشگاه ممکنه لازمه برای بورس را هر ساله آپدیت میکند و تغییر میدهد پس به صورت حتمی نمیشود گفت چه مدارکی لازم است ولی در کل مدارکی مربوط به فیشهای حقوقی پرینت شما و اسناد ملکی و حسابهای بانکی شما میباشد.
مقدار این بورس سال به سال متفاوت است و چیزی حدود ۷۶۰۰ هزار یورو میباشد و شهریهی شما ویو میشود.
بورسیههای دیگری هم توی برخی از دانشگاهها وجود دارد که طبق سن، مقاله، نمره زبان، نمرهی جی آر ای و معدل به شما تعلق میگیرد و گرفتن آنها به صورت رقابتی است.
مدارک بورس باید به صورت ایتالیایی ترجمهی رسمی شود.
انگیزه نامه: یکی از مدارک مهم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه هست. سالانه هزاران نفر به دانشگاهی که شما اپلای میکنید اپلای میکنند و انگیزهنامه چیزی است که انگیزهی شما رو نسبت به رشته و خودتون و آینده و چرایی اینکه این دانشگاه را انتخاب کردین نشان میدهد. یکی از مواردی است که باید بهصورت حرفهای بنویسید تا کمیتهی تصمیمگیری رو قانع کنید که شما مناسب اون رشته هستین تا پذیرش مورد نظر را بگیرید. پس انگیزهنامه باید با حوصله و مهارت تمام نوشته شود و شانس پذیرش شما را بالا ببرد. قابل ذکر است برخی از دانشگاهها محدودیت تعداد کلمه دارند برای نوشتن انگیزهنامه که با پادرش سایت دانشگاه مورد نظر چک شود.
به نکات زیر در نوشتن انگیزه نامه توجه کنید:
- نوشتن خود را در راستای موضوع تحقیقاتی یا زمینهی موضوع مورد علاقهتان یکپارچهسازی کنید. موضوع تحقیقاتی یا موضوع مورد علاقه مهمترین نکتهای باشد که میخواهید موردش حرف بزنید.
- قبل از شروع به نوشتن، تعیین کنید در مورد چه چیزی میخواهید بحث کنید و با چه ترتیبی این موضوع را بیان میکنید.
- از مثالهای دقیق از تجربیات زندگی خود استفاده کنید تا موضوعاتی را که بیان میکنید پشتیبانی کنید و از بقیه متقاضیان متمایز شوید.
- در مورد علایق خود صحبت کنید. این چیزی هست که کمیته پذیرش میخواهد بخواند.
- انگیزهنامه خود را با یک متن که جلب توجه میکند شروع کنید. مثل یک خاطره نقل قول، سوال یا توضیح یک واقعه.
- بهتر است پاراگراف آخر خود را به یک جمعبندی از پاراگرافهای بالا اختصاص دهید.
- انگیزهنامه خود را حداقل ۳ بار ویرایش کنید.
- به غیر از ویرایشهای خودتان، از یک دوست خواهش کنید یکبار انگیزهنامه شما را با دید انتقادی بخواند.
- روانی و پیوستگی متن انگیزهنامه خود را با خواندن بلند برای خود یا ضبط کردن و بعد گوش دادن خود بررسی کنید.
دانشگاههای بدون اپلیکیشن فی ایتالیا
- ساپینزا
- جنوا
- پیزا
- ورونا
- فلورانس
- فدریکو
- کاتانیا
- مسینا
- کامرینو
- ماجِراتا
- کالابریا
دوستان لیست دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی که بدون هیچ هزینه ای میتوانید اپلای کنید.
(توجه داشته باشید که باید از سایت این دانشگاه ها رزومه و توصیه نامه و مدارک مورد نیاز را دقیقا با همان فرمتی که میخواهد اماده کنید، در غیر این صورت احتمال ریجکتی بالا می باشد.)
این لیست ابدیت خواهد شد در صورت ویو کردن اپ فی توسط دانشگاه های دیگر.
توجه داشته باشید که برخی از همین دانشگاه ها در بعضی از رشته ها هزینه اپ فی همچنان وجود دارد.
لیست مترجمین ایتالیایی:
1) دارالترجمه نازی نویدفر
جردن – خیابان ظفر غربي – برج پم – طبقه 10 – واحد 5
تلفن: 88776031 – 09303119099
2) دارالترجمه علیمحمد سادات افسری
خیابان ولیعصر –بالاتر از پارک ساعی- کوچه ساعی دوم- ساختمان سیمای ساعی – پلاک 40- طبقه 10 – واحد 39
تلفن: 88676895 – 88676896
3) دارالترجمه فاطمه عسگری
آدرس:خیابان حافظ-رو به روی دانشگاه امیر کبیر-کوچه شیرین –پلاک 34
تلفن:88931914
موبایل:09052019595
4) دارالترجمه سلیم حاج نجاری
آدرس:میدان انقلاب-روبه روی سینما بهمن نبش خیابان منیری جاوید-پلاک 87-مجتمع تجاری بهمن-طبقه دوم-واحد 204
تلفن:66405645-66962452
موبایل:09331844253
5) دارالترجمه سید محمد جلیلی(خرد)
آدرس:میدان هفت تیر-جنب مسجد الجواد-پاساژ منچهری-طبقه اول
تلفن:88833845
6) دارالترجمه یاسمن نصیر سلامی
آدرس:میدان آرژانتین-خیابان الوند- پلاک26-طبقه 6-واحد62
موبایل:09056695000
7) دارالترجمه مه زاد شیخ الاسلام(کاخ)
آدرس:خیابان انقلاب-تقاطع فلسطین-ساختمان مهر-پلاک 312-طبقه سوم-واحد7
تلفن:66492342-66490316
موبایل:09126072666
8) دارالترجمه شیما خان سفید
آدرس:میدان انقلاب-ضلع جنوب شرقی-بازار بزرگ کتاب-طبقه دوم-واحد 5
موبایل:09124432340-09125348310
9) دارالترجمه سارا سادات بدری
آدرس:میدان هفت تیر-نبش کوچه بختیار-ساختمان منوچهری-طبقه سوم-واحد 7
تلفن:88833845
موبایل:09198649352
10) دارالترجمه محمد حسین رمضان کیایی
آدرس:میدان انقلاب-ضلع جنوب شرقی-بازار بزرگ کتاب-طبقه دوم-واحد 5
موبایل:09124432340-09113315903
11) دارالترجمه غلامحسین پرهام
آدرس:خیابان آزادی-خیابان توحید-روبه روی بانک گردشگری-پلاک8-طبقه اول
تلفن:66427044
موبایل:09381105796
12) دارالترجمه سارا انصاری دزفولی
آدرس:خیابان پاسداران شمالی-پایین تر سه راه اقدسیه-رو به روی پمپ بنزین صاحبقرانیه-نبش کوچه سیفان-پلاک 563-طبقه 4-واحد 501
تلفن:22939347
موبایل:09125984290
13) دارالترجمه مهران قربانی هویه
میدان دوم صادقیه –ضلع شمالی-نبش مرودشت – پلاک 3- طبقه 3 واحد 10
تلفن: 44389655 – 44382286
موبایل: 09121388536
14) دارالترجمه آتیه
فلکه دوم صادقیه- جنب بانک ملت- مجتمع طلا- طبقه 8
تلفن: 44086788 – 44051029
موبایل: 09302769696
15) دارالترجمه امینه شکرچی
خیابان دکتر شریعتی – سه راه طالقانی – ابتدای خواجه نصیر طوسی – پلاک 235 – طبقه 5 واحد13
تلفن: 77657245 -77657246
16) دارالترجمه محمد حسین پور
خیابان طالقانی، بین مفتح و بهار، پلاک 153، مجتمع تجاری اداری دانش، طبقه 4، واحد16
موبایل:09213631247
17) دارالترجمه آنتونیا شرکا
تهران، خیابان نجات الهی، چهار راه ورشو، کوچه هشتم، پلاک 6
تلفن: 88939942
موبایل:09123798462
18) دارالترجمه زهرا رفعت نژاد
تهران: میدان فردوسی، ابتدای ایرانشهر جنوبی، پلاک 8، طبقه 3 ، واحد 8
موبایل:09121858125
19) دارالترجمه فریبا خاکپور
خیابان کریمخان زند، بین ایرانشهر و خردمند جنوبی، پلاک 94
تلفن:88828440 -88823341
20) دارالترجمه افسانه محسنی نیا
تهران: خیابان طالقانی، بین مفتح و بهار، پلاک 153، طبقه 4، واحد 16
تلفن:88340988-88340950
موبایل:09024755959
21) دارالترجمه علیرضا زارعی
میدان انقلاب، ضلع جنوب غربی، مجتمع اداری پارس، انتهای پاساژ، طبقه دوم، واحد 8
تلفن: 66910763
موبایل:09153629649
22) دارالترجمه علیرضا احمدی
فلکه دوم صادقیه، ابتدای آیت اله کاشانی، جنب درمانگاه ابن سینا، ساختمان سبحان، طبقه اول واحد4
تلفن: 44011056
اپلای دانشگاه برگامو ایتالیا شروع شد
- شروع: (20 آبان ماه)
- پایان: (25 دی ماه)
- اپلیکیشن فی: 30 یورو (امسال تغییر کرده)
- مدرک زبان هنگام اپلای اجباری میباشد
دوستان توجه داشته باشید که امسال هزینه ۳۰ یورو اپ فی برای این دانشگاه اضافه شده است
دانشگاه شامل بورس استانی میباشد
دوستان عزیز، ددلاین دانشگاه پلی تکنیک میلان برای کال اول هم اکنون باز هستش، و شما دوستان عزیز میتونید از این فرصت، اپلای برای این دانشگاه بی نظیر استفاده کنید،دوستان توجه داشته باشید که هنگام اپلای مدرک زبان برای این دانشگاه ضروری نیستش، و شما تا ماه ها فرصت دارید مدرک زبان خودتون رو ارائه بدین.
توجه باشید که اپلیکشن فی برای این دانشگاه ۵۰ یورو هستش و شما با پرداخت ۵۰ یورو میتونید برای ۲ رشته اپلای کنید، و با پرداخت این مبلغ اگر در هر ۲ رشته پذیرش بگیرید، این شما هستید که تصمیم میگیرید کدام یک از رشته ها رو ادامه بدین.
برای پرداخت اپلیکشن فی با نازلترین قیمت میتونید به صورت خصوصی پیام بگذارید.